Live wedden op de beste sportwedstrijden en evenementen

… op voetbal en sportwedstrijden

Vind jij het leuk om een gokje te wagen en in te zetten op voetbal of andere sporten? Dan zal je wedden tijdens de wedstrijd zeker leuk gaan vinden. Live wedden is redelijk nieuw en het kan dus zijn dat je er nog niet over hebt gehoord. Ook als je er al mee bekend bent is het lezen van dit artikel aan te raden want je kan zeker wat handige tips meenemen om uiteindelijk meer succes te hebben bij het live afsluiten van een weddenschap op voetbalwedstrijden en sport in het algemeen.

Wat is Live wedden eigenlijk precies en hoe doe je het?!

Wat is het nou precies en hoe gaat het nou helemaal in zijn werk? Horen wij jou denken. Waar kun je het doen en wat zijn de voordelen van live gokken op sportevenementen? Live wedden geeft jou de mogelijkheid om je inzet tijdens een wedstrijd te verhogen of te verlagen of nieuwe weddenschappen aan te gaan op zaken die zich tijdens en wedstrijd voor kunnen doen. Bij verhogen plaats je eigenlijk gewoon een nieuwe inzet. Zo makkelijk is het dus? Ja, zo eenvoudig is het!

De voordelen van live inzetten op sport

  • Per minuuut inzetten op de wedstrijd van jouw keuze
  • Veel bookmakers online te vinden (ook in het Nederlands)
  • Niet afhankelijk van een bezoek aan een wedkantoor
  • Overzichtelijk vanuit je eigen account spelen

Om kort in te gaan op de werking van direct weddenschappen afsluiten het volgende. De noteringen veranderen natuurlijk steeds. Je begrijpt dat een notering die vijf keer jouw inzet uitbetaald bij een winst van voetbalclub X, niet nog steeds op vijf keer uitbetaling staat als deze voetbalclub in de vijfentachtigste minuut met twee tegen nul voor staat. Als je dit snapt dan begrijp je het principe van live inzetten op sport.
live gokken en wedden

Tijd, de stand en verloop spelen en belangrijke rol

Naarmate de tijd van de wedstrijd waarop je kunt inzetten verstrijkt en gezien de stand op dat moment worden er reële noteringen getoond waarop je dus tijdens de wedstrijd kunt inzetten. Het wordt er dus zeker niet gemakkelijker op gemaakt om in te zetten tijdens de wedstrijden ten opzichte van de weddenschappen waarbij je dus voor de wedstrijd begint met een inzet tegen een notering en dan moet afwachten. Het wordt er wel leuker op dat kunnen wij uit eigen ervaring zeggen.

Als het een beetje een sportwedstrijd betaamt welke redelijk wordt bekeken dan kan je ook bijna altijd de beelden zien van de wedstrijd waarop je hebt gegokt. Heb je op meerdere wedstrijden gegokt? Geen probleem, kijk ze gewoon tegelijk en door elkaar. Als jij het maar kan bijhouden dan is alles mogelijk. En geef toe, gebruik maken van live wedden en ook nog eens gratis een wedstrijd kijken, dat is best mooi meegenomen!

Zin om een gokje te wagen?

Heb je al zin om een gokje te wagen? Dan zal ik je in dit kopje uitleggen hoe je kunt beginnen met live gokken. Weet je dit al dan kun je door naar het volgende kopje waar we verder in zullen gaan op het inzetten op sportwedstrijden.

Beginnen met gokken dus. Het is heel simpel eigenlijk. Je hebt een eigen account nodig, deze moet volledig zijn ingevuld en geverifieerd. Dit betekend dat je je email moet bevestigen en je adresgegevens ook. Het verifiëren van je account is reuze eenvoudig en de gevens die de bookmakers van je vragen zijn bij hen in goede handen. Je hoeft je echt geen zorgen te maken om je privacy.

bonus voor live weddenVervolgens krijg je bonusgeld, bonuschips of een ander soort van bonus. Maak hier zeker gebruik van want een gratis bonus van vijftig euro is niet ongewoon, zonde toch als je dit niet gebruikt?

Je moet het geld echter wel een paar keer rondspelen voordat je het kan laten uitbetalen. Lees de algemene voorwaarden goed door dan weet je precies waar je aan toe bent en wanneer je jouw gratis bonus geld kunt laten uitbetalen.

Ga je voor het eerst gokken? Maak dan zeker gebruik van dit bonus geld, zo kan je ook nog eens leren hoe alles werkt zonder je eigen geld onnodig te vergokken. Na een paar inzetten weet je wel hoe alles werkt en dan kun je weddenschappen afsluiten met jouw eigen geld.

Opties bij live wedden

Je kan bij het online gokken op sport net als altijd weer op veel verschillende quotes inzetten. Dus niet alleen inzetten op de winst of gelijk spel van een sportteam. Ook wanneer er wordt gescoord, eerste helft, tweede helft, hoeveelste minuut, wie er scoort, uit een corner of strafschop etc. etc.

Daarnaast kun je ook inzetten of bijvoorbeeld beide teams nog gaan scoren. Of één van de teams of misschien wel beide niet meer scoren of juist beide meer dan één keer. Hoeveel doelpunten er in totaal nog gaan vallen. Of er een gelijk aantal of oneven aantal doelpunten wordt gescoord in de totale wedstrijd. Je mag dus wel zeggen dat er voor iedereen wel weer een leuk gokje bij zit om eens te wagen. En het voordeel is, je kunt jouw inzet altijd nog weghalen als je toch niet denkt dat er bijvoorbeeld nog meer dan één keer gescoord gaat worden de betreffende wedstrijd. En zo is er voor elke sport de mogelijkheid om gebruik te maken van inzetten tijdens de wedstrijd. Hoeveel honkslagen volgen er nog? Hoeveel driepunters worden er nog gemaakt bij basketbal? Noem het maar op.

En het leuke is dat je bij wat populairdere wedstrijden ook nog eens gratis kunt meekijken en zo nog beter kunt zien of je jouw inzet moet verhogen, verlagen of gewoon laten staan en blijven bij je eerste ingeving.

Verdien geld met live wedden

Live gokken is voor sommige spelers een uitkomst omdat ze houden van de spanning van gokken en niet alleen via teletekst maar ook live kunnen meekijken of hun inzet winstgevend wordt. Andere vinden er misschien niet veel aan en gaan liever gokken in het casino tijdens een wedstrijd waarop is ingezet. De meeste mensen die gokken tijdens de wedstrijden hebben uitgeprobeerd zijn snel verkocht en door de extra spanning zullen ze vaker op deze manier gaan gokken. Probeer het zelf ook eens!